Labels

Charm (1) Plush (2)

Ketupat Charm

RM12 (free postage)



Lebaran akan kunjung tiba tak lama lagi..
Selain tempan baju raya yang lain dari yang lain; apa kata hias phone korang dengan ketupat charm yang rare ni baq hang...

Camana nak hias?

Kat hujung ketupat mini ni, ada plug dan korang cuma perlu sumbat kat earbud punya soket tu.. Pastu apa lagi bergaya sakan la..
Orang lain mana nak ada benda lagu ni... Hew hew..

MIni ketupat ni memang kecik dan comel,

Diameter dia 3cm je pun..
100% jahitan tangan (handmade)
Diperbuat dari kain felt pastu sumbat dgn kapas..
Punya la ringan, korang tak terasa ketupat bergayut2 gembira di phone kesayang korang tu..

Ready stock dan sedia untuk dipos (tapi better order awal, hujung Ramadhan Poslaju ada delay sket - nanti abes raya baru dapat tak best ar..)


Nak buat sendiri?
Dapatkan bahannya di asma-felt-box.com

Goro : The Guardian Angel

RM35 (pos percuma)

Guardian Owl Oren ini bernama Goro.
Ia mempunyai sepasang telinga panjang dan mata yang tajam.
Tugasnya ialah menemani anda dimana anda memerlukannya.
Matanya yang besar itu memang tidak akan tido.

Ia diperbuat daripada benang acrylic.
Ketinggiannya 22cm dan kelebaran 10cm.

Ready stock
Stok : 1

Octosailor



RM30 (free postage)



Bosan bawak kereta sorang-sorang..?
Bosan duduk di meja kerja / studi sorang-sorang..?

Apa kata minta Encik Octo sailor temankan.
Tempatkan dia kat dashboard kereta atau meja studi korang demi mengubati kesunyian hatimu itu.
Kecomelan dan kenaifan wajah kacak Encik Octosailor pasti membuatkan kebosanan dan stress anda hilang begitu saja..

Diperbuat dari felt lembut gebu-gebu gitu..
Berwarna hijau apple, ketinggiannya cukup tinggi yakni kira-kira 10cm dan luas permukaan yang diliputinya mencapai 15cm diameter.

Encik Octosailor ni ialah 100% jahitan tangan (handmade)
Maka amik masa nak disiapkan..
Hanya ada sebiji sahaja dalam stok (iaitu yg dalam gambar ni)
Sapa cepat dia dapat.

Tak sempat nak restock warna lain kerana belom sempat siap yang baru orang dah chup dulu..
Kalo nak tempah, amik masa la sket; dalam seminggu dua macam tu..

Nak buat sendiri?
Dapatkan bahannya di asma-felt-box.com